Вересневий калейдоскоп Жовтневої школи

Чим пахне осінь..? Для хлібороба - пшеницню, для фермера-духмяною гречкою,садовода-наливними яблуками,соковитими грушами,бджоляра-медом,а для вчителя - осінь-це запах пофарбованих класів,жоржин,айстр,це – подвір’я школи з галасливими та трішечки розгубленими першокласниками, дев’ятикласниками, які стараються бути серйозними та повчати менших.

Школа для вчителя - це другий подих. Особливим цього річ був вересень у Жовтневій ЗОШ І-ІІ ст. ім. Володимира Гарматія. В перший тиждень проводилися заходи до Дня Незалежності. Учні молодших класів взяли участь у веселій ігротеці,розгадуючи конкурси,танцюючи таночки та пригадуючи народні ігри. Перший урок в школі пройшов під гаслом «З відданістю в серці Україні». Школярі переглянули ряд відео-презентацій про основні віхи становлення державності,героїв України. В рамках тижня згадували також світоча землі галицької Слугу Божого митрополита Андрея Шептицького ,переглянувши фільм про владику.

Вирішили педагоги запровадити у школі інноваційний метод виховної роботи-проведення пленерів,коли велика кількість учасників,перебуваючи на відкритому повітрі,малюють малюнки на спільну тему «Моє рідне село». В захопленні були і учні , і педагоги. Малюнки плануємо передати воїнам в зону АТО.

Подбали педагоги Манза Леся Михайлівна та Боднарчук-Курик Оксана Володимирівна про адаптацію наших першокласників,провівши День дружби між учнями 2 і 1 класів.

В школі стартувала акція «Корки для виготовлення протезів воїнам АТО,які втратили кінцівки,до якої долучили жителів сіл Жовтневого та Чернелів-Руський». Діти з особливим відчуттям відповідальності ,любові та співчуття беруть у ній участь. Сподіваємося до кінця жовтня подарувати радість бодай одному пораненому бійцю.

Продовжується в школі робота над проектом «Моя країна - Україна», в рамках якого другокласники з класним керівником Манзою Лесею Михайлівною ознайомили присутніх з основними подіями життя відомої оперної співачки Соломії Крушельницької.

На шкільному подвір’ї підростає маленький дубочок,посаджений в пам’ять про випускника школи-Героя України Володимира Гарматія, що загинув за Україну в зоні АТО, ім’я якого присвоєно нашій школі. Учні 8 класу доглядають і плекають його…

Ось такою плідною круговертю шкільного життя розпочався вересень…..З любов’ю до рідного краю,з надією на стабільність та мир у державі…

Педагог-організатор Жовтневої ЗОШ І-ІІст.

Волошин Оксана Степанівна

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.