Повернутися до звичайного режиму

Травнева круговерть

Добігають кінця останні дні травня…Скоро опустіють класи,не буде на шкільному подвір’ї галасливих школярів. У стінах школи травень-це пора жнив. Підводить підсумки роботи Жовтнева ЗОШ І-ІІ ст.ім.В.Гарматія. Насиченим був цей рік ,а особливо, травень місяць - провели акцію «Маки пам’яті» до Дня пам’яті та примирення – 9 травня,взяли участь у панахиді за загиблими односельцями…

Милувало око розмаїття дитячих та вчительських вишиванок на День вишиванки,цікаво пройшов День Європи,учні молодших класів провели флешмоб «Віночок Європейських держав»,а також в травні попрощалися із Букварем на святі Християнського Букваря.

19 травня 2016 року на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся фестиваль юних майстрів народних ремесел «Самобутня Україна».

У заході взяли участь понад 100 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області та їхні керівники.

З Жовтневої школи у фестивалі взяли участь учень 7 класу Фок Захар та учениця 6 класу Яковишин Юлія з вчителем трудового навчання Гочем Андрієм Степановичем.

Команда школи «Соняшник» взяла участь у щорічному огляді конкурсі агітбригад за здоровий спосіб життя.

Учасниками стали активні учні школи- Тиник Ірина,Тиник Аліна,Войцович Вікторія,Конет Софія,Сисак Анастасія,Романюк Юля.

Велике спасибі хочеться сказати учням та батькам за участь у благодійних ярмарках.Саме за зібрані кошти ми спромоглися замовити стенди «Небесна сотня» та «Герої АТО» і відкриємо кімнату- «Галерею слави» 27 травня .

Щедрим був кінець навчального року для нашої школи на грамоти та подяки відділу освіти –

за участь в районному конкурсі «Замість ялинки-зимовий букет» -за зайняте ІІІ місце, екологічний колектив «Економ» за зайняте ІІІ місце у районному конкурсі «Земля-наш спільний дім», учнівській раді школи за належне проведення районного семінару з обміну досвідом національно-патріотичного виховання,Шевчуку Олександру за участь у районному конкурсі читців «Тарасовими шляхами»,ряд грамот вихованцям гуртка «Декоративно-ужиткового мистецтва» за участь в районній виставці-конкурсі «Знай і люби свій край!»: Коньчика Олександра,Фока Захара,Коляду Василя, за вагомі спортивні досягнення в залік ХХ Спортивних ігор школярів Тернопільського району: Сисака Олександра,Буряка Володимира,Войцовича Віктора.

Дякуємо всім учням ,батькам ,педагогам,спонсорам та друзям школи за співпрацю та розуміння. Лише спільними зусиллями ми зможемо розбудовувати нашу Україну. Творчих Всім злетів , натхнення ,гарного літнього відпочинку.

Кiлькiсть переглядiв: 506

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.