Повернутися до звичайного режиму

фестиваль юних майстрів народних ремесел «Самобутня Україна»

З метою виховання національного світогляду учнівської молоді через залучення її до пізнання джерел і процесу творення українського народного мистецтва в рамках практичної реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020рр. засобами еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді 19 травня 2016 року на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся фестиваль юних майстрів народних ремесел «Самобутня Україна».

Робота фестивалю проходила у вигляді експрес-майстер-класів за такими напрямками: художнє плетіння (лоза, рогіз, солома); різьба по дереву, вироби з дерева; писанкарство; ляльки-обереги (мотанка, травниця); художні вироби з бісеру; флористика та фітодизайн.

У заході взяли участь понад 100 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області і їхні керівники.

З школи у фестивалі взяли участь учень 7 класу Фок Захар та учениця 6 класу Яковишин Юлія з вчителем трудового мистецтва Гочем Андрієм Степановичем.

/Files/images/2015-16/remeslo/Изображение 006.jpg/Files/images/2015-16/remeslo/Изображение 011.jpg/Files/images/2015-16/remeslo/Изображение 014.jpg/Files/images/2015-16/remeslo/Изображение 009.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.